Izdavaštvo

NOVO IZDANJE

PRIRUČNIKA PROTUEKSPLOZIJSKE ZAŠTITE:

Oprema i instalacije za eksplozivnu atmosferu

3 sveska s ukupno 1480 stranica, format B5, 194 slike, 192 tablice, podijeljeno u 21 poglavlje (1. svezak), popraćeno s 15 Priloga (2. svezak).

Jedan od Priloga (N) sadrži svojstva više od 900 opasnih kemikalija, koje mogu tvoriti eksplozivnu atmosferu, s preko 5.000 naziva na hrvatskom, latinskom, engleskom, njemačkom jeziku, klasificiranih prema CAS (Chemical Abstract System) oznakama, koja jednoznačno određuje kemikaliju.

Priručnik je namjenjen projektantima, proizvođačima, popravljačima, instalaterima i održavačima opreme i instalacija namjenjenih eksplozivnoj atmosferi.

Priručnik se temelji na zakonskoj regulativi, pravilnicima i normama objavljenim do 2010. godine  (IEC, EN i HRN), usklađene s ATEX95 i ATEX 137 smjernicama EU, stoga uključuje normativni dio neelektrične opreme, čija je međunarodna normizacija upravo u razvoju, ali kao HRN EN već je u primjeni.

Pojedinačna cijena knjige je  1.800,00 Kn, a za 5 i više naručenih primjeraka ostvaruje se rabat ovisan o broju naručenih primjeraka.

Za polaznike SEMINARA IZ PROTUEKSPLOZIJSKE ZAŠTITE ELEKTRIČKIH I NEELEKTRIČKIH UREĐAJA I INSTALACIJA  U ORGANIZACIJI RGN FAKULTETA IZ ZAGREBA cijena priručnika je 1.300,00 kuna.


Narudžba

Narudžbu možete poslati

1.) faksom na broj +385(0)1 38 72 142

2.) e-poštom: etekon@etekon.hr

3.) adresu: etekon d.o.o, 10000 Zagreb, Domobranska 21 (narudžbenica u prilogu, Narudzbenica_novo izdanje) ili

4.) Web formom

Naručujem Priručnik za projektiranje, izradu, ugradnju, održavanje i popravak: Oprema i instalacije za eksplozivnu atmosferu, u tri  sveska, autora Prof.Dr.Nenada Marinovića po cijeni od 1.800,00 kuna po komadu:

(upisati broj komada)
(puni naziv naručitelja za račun)
(poštanski broj, mjesto, ulica i broj)

Knjiga se isporučuje nakon uplate po predračunu, a knjige se mogu razgledati kod izdavača na navedenoj adresi za narudžbu.